U srpnju vas darujemo

Odlučite se za IC grijanje do 31. 7. 2023 i na  poklon dobivate termoizolacijsku boju ThermoSun.

Boja za još veću uštedu i učinkovito grijanje

S IC sistemom grijanja Ekosen također štedite do 50 % troškova grijanja! Vrhunsko dizajnirani IC paneli u kombinaciji s IC Sun WiFi regulatorom i energetski štedljivom bojom Thermosun su vodeća kombinacija u svijetu IC grijanja!

  • Montaža je jednostavna.
  • Najbolje iskorištena energija.
  • Duga životna dob.
  • Do 15 godina garancije na panele.
  • Ekološki prihvatljiva, zelena energija.

Odlučili smo da vas u mjesecu lipnju pri kupnji IC grijačeg sistema, za svakih 1000 € darujemo s energetski štedljivom bojom Thermosun, s kojom ćete dodatno uštediti kod troškova grijanja. 

Ponuda traje do 31. 7. 2023. 

Prijavite se za besplatno savjetovanje s našim stručnjicima, koji će vam s veseljem odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za IC grijanjem.

Besplatan savjet stručnjaka

Naši specijalisti će vam s veseljem pomoći pri izboru novog sistema grijanja i pobrinuti se za poklon, za osvježene zidove i dodatnu uštedu grijanja s Thermosun bojom do 31. 7. 2023. 

Ispunite obrazac te će vas jedan od naših stručnjaka za IC grijanje kontakirati u najkraćem mogućem roku.

IC grijanje

IC grijanje je prirodna toplina zdravstveno prihvatljiva IC grijanje je prirodna, dobra za zdravlje toplina.

IC zrake su dio prirode. Sunce emitira IC zrake a tako i glinena peć. S Ekosen IC panelima se možete grijati klikom na svoju mobilnu aplikaciju.

Samo sa EKOSEN sistemom i regulacijom grijanja, značajno povećavamo udobnost grijanja s IC panelima i istovremeno smanjujemo potrošnju do 25% u odnosu na klasične IC panele i termostate. Samo najbolje za vašu udobnost

ir-paneli.png
ekosen usluge

Mišljenja zadovoljnih korisnika

Zadovoljni korisnici IC grijanja su svoja iskustva iznijeli u pisanom ili video obliku. Neke od tih izjava objavili smo ovdje na web stranici ekosen.hr