IC-paneli

Pioniri u području infracrvenog grijanja

Nazovite nas na 091 111 02 50.

EKOSEN D.O.O.

Mi smo pioniri u području infracrvenog grijanja

Ekosen d.o.o. je brzorastuća tvrtka u području IC-grijanja, koja svoje aktivnosti usmjerava na inovacije i poduzetništvo koje je prihvatljivo ljudima i prirodi. Mi smo programeri i proizvođači vlastitih proizvoda i prodajni zastupnici za određene proizvode, a već smo razvili niz etabliranih proizvoda te razvijamo nove i širimo se diljem Europe. Izradili smo i model franšize tražeći poslovne partnere za strana tržišta, te surađujući s raznim institutima i tvrtkama. Pratimo najnovije eko trendove koje nastojimo implementirati u naše brendove.

Naši proizvodi nude alternativu uštedi energije. Ekološki smo i orijentirani na ljude i kao takvi gledamo u budućnost.

Ales Babič. Ekosen direktor - Franšiza, IC-paneli
IC-paneli za grijanje -Sunlife, infracrveno grijanje - Ekosen
Drustvena odgovornost - Utječaj Ekosen
IC-PANELI SUNLIFE

Društvena odgovornost

Tvrtka je predana ispunjavanju najstrožih eko standarda koji su usmjereni prema čovjeku i prirodi. Tvrtka osigurava da njezino poslovanje i proizvodi ne nanose štetu lokalnom i globalnom okolišu, dapače osigurava suprotno.

Želja i ambicija tvrtke je svojim poslovanjem pridonijeti razvoju regije te potaknuti ljude na zdravije i ekološki orijentirano poslovanje, kako u poslovnom tako i u privatnom životu.

Do - 50%. Izračunajte uštede.
Toplina poput sunčeve

grijanje-ic-panelima-ekosen
EKOSEN IC-PANELI

Što uopće znači IC?

Nema drugih oblika elektromagnetskih valova koje emitira i sunce u IC-panelima Ekosen sustava grijanja osim IC-C, koji je čista i ugodna toplina. Ovaj oblik valova oko nas je svaki dan. čak i u zatvorenim prostorima, a i sami ga emitiramo (čak i ako smo hladniji od okoline). IC toplina bila je predmet mnogih studija koje su identificirale niz pozitivnih učinaka na zdravlje.

Postoje i grijaći paneli koji emitiraju IC-A i IC-B valne duljine koje se koriste za određene posebne namjene, poput vanjskog grijanja. IC tehnologije se ne koriste samo za grijanje, već i u znanstvene, medicinske, terapeutske, sigurnosne, kućanske, industrijske i drudge svrhe, pa ih to čini dobro istraženim područjem.

EKOSEN D.O.O.

Vizija tvrtke

Želja Ekosena je da proizvodi koje tvrtka nudi postanu dio svakodnevnog kućanstva i tako podignu ukupnu razinu kvalitete života.

Posljednjih godina otvarali smo salone u Sloveniji (u Mengešu, nedaleko od Ljubljane, Kopru i Miklavžu na Dravskom polju  kod Maribora u Sloveniji), te u Hrvatskoj.

  • U budućnosti želimo proširiti prodaju u području IC-tehnologija na što više zemalja JI Europe i zemalja EU, te postati najprepoznatljiviji brend za IC-grijanje u EU.

  • Želimo postati referentni centar znanja vezanih za IC-grijanje na područjima u kojima tvrtka posluje, te sudjelovati u osnivanju istraživačkog centra za IC-tehnologiju.

  • Želja u (bliskoj) budućnosti je i postati najveći ponuđač infracrvenog grijanja u Europi, te proširenje uz poslovni model franšize.

IC-paneli za grijanje -Sunlife, infracrveno grijanje - Ekosen
EKOSEN

Razvoj EKOSEN

EKOSEN SALONI

Pozivamo vas u naše izložbene prostore kako biste vidjeli SUNLIFE IC-panele

Pozivamo vas u naše izložbene prostore kako biste vidjeli SUNLIFE IC-panele i uvjerili se u njihovu kvalitetu. Naše radno vrijeme možete vidjeti na vrhu podstranice “KONTAKT”.

Pogledajte izjave naših zadovoljnih kupaca, pročitajte odgovore na često postavljena pitanja, a za više informacija slobodno nazovite naš besplatni broj telefona.

Ekosen podružnica, salon - IC-paneli, infracrveno grijanje
infracrveni-panel-modeli-sunlife-ekosen-infracrveno-grijanje

https://www.youtube.com/watch?v=CshKAoZXfuY